Against Modern Football

Kunstgras no way!

eaglesWat is er mooier dan na het behalen van promotie naar de eredivisie het veld op te stormen, de middenstip uit te graven en dit stukje gras thuis te bewaren tot in lengte van jaren? Een supporter van Go Ahead Eagles deed dit na de wedstrijd tegen FC Volendam, maar had op dat moment niet kunnen vermoeden dat zijn actie uiteindelijk zou leiden tot een actie voor behoud van echt gras in De Adelaarshorst.

Na Cambuur Leeuwarden, De Graafschap en Helmond Sport, steken de geruchten nu ook in Deventer de kop op: Go Ahead wil kunstgras! Want kunstgras (lijkt) goedkoper, duurzamer en is lekker makkelijk in het onderhoud. De man die bij Go Ahead de middenstip meenam is nu één van de initiatiefnemers van “Kunstgras no way!” waarover vandaag in diverse lokale media al berichten verschenen. De Supportersvereniging Go Ahead Eagles start een actie waarbij supporters een stuk(je) van het veld kunnen sponsoren en zich op deze manier een jaar lang mede-eigenaar van het veld mogen noemen. Iedereen die een deel van het veld ‘koopt’ krijgt een vermelding op het  speciale bord ‘Pitch Owners’, dat een mooie plek in het stadion zal krijgen. Men schaft symbolisch minimaal één vierkante meter veld aan à € 10,-/m2. Maak je bijvoorbeeld €50,- over dan wordt je dus automatisch eigenaar van 5 m2.

Wij houden bij In de Hekken van echte stadions en echt gras en daarom zullen wij namens onze website tien vierkante meter gras aanschaffen om de Supportersvereniging Go Ahead Eagles te helpen bij het bereiken van hun doelstelling.

Wil jij ook een ‘Pitch Owner’ worden? Maak dan minimaal een tientje over op bankrekeningnummer 130877131 (IBAN: NL42RABO0130877131) t.n.v. Go Ahead Eagles Voetbal B.V. onder vermelding van je naam en actie Middenstip.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %