In de geschiedenisboeken

Kunst met de hoofdletter K

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Je hebt van die mensen die al stilletjes huilend urenlang naar een eeuwenoud schilderij kunnen staren. Met kunst heb ik dat persoonlijk niet, maar ik herken het gevoel wel als ik door oude voetbalfoto’s heen struin op het wereldwijde web. Soms zijn ze zo mooi dat ik niet kan stoppen met kijken. Onderstaande foto is er zo één en volgens mijn bronnen is deze in de jaren ’70 gemaakt bij Dinamo Zagreb. Die spanning op die gezichten, die hekken… Dit is kunst met een hoofdletter K!

dinamo zagreb jaren 70

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Boban Zvonimir, voorloper van de Balkanoorlog

  Away Days VoetbalreizenDerby Days

  Hrvatski Derbi: klassieker met twee gezichten

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (Week 50)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 45)