Voetbalgeschiedenis

Kunst met de hoofdletter K

Je hebt van die mensen die al stilletjes huilend urenlang naar een eeuwenoud schilderij kunnen staren. Met kunst heb ik dat persoonlijk niet, maar ik herken het gevoel wel als ik door oude voetbalfoto’s heen struin op het wereldwijde web. Soms zijn ze zo mooi dat ik niet kan stoppen met kijken. Onderstaande foto is er zo één en volgens mijn bronnen is deze in de jaren ’70 gemaakt bij Dinamo Zagreb. Die spanning op die gezichten, die hekken… Dit is kunst met een hoofdletter K!

dinamo zagreb jaren 70

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %