Against Modern Football

Kritiek? Mag niet!

In Nürnberg zijn ze niet blij met de naam van hun stadion. Als supporter van de 1. FC Nürnberg ga je tegenwoordig niet meer naar het Frankenstadion, maar moet je naar het EasyCredit-Stadion om de plaatselijke trots aan het werk te zien. Dat dit verschrikkelijk is hoeven we jullie niet te vertellen natuurlijk. Wat het dan nog erger maakt is een bestuur dat niet open staat voor de gevoelens van supporters, maar altijd voorrang geeft aan de commerciële belangen. De supporters van Nürnberg laten zich gelukkig niet muilkorven, ze laten het bestuur en de sponsor even fijntjes weten wat ze ervan vinden.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby Days

  FCN derbysieger in Frankenderby

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 11)

  Groundhopping

  Cultuursnuiven over de grenzen

  In de fotoreportages

  Afscheidswedstrijd van een clubheld