In de actualiteit

Kolonicio’s

In de Hekken Shop

Het zijn zware tijden voor SC Veendam en er is een reeele kans dat thuiswedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Helmond Sport de laatste wedstrijd ooit was op De Langeleegte. Omdat dit natuurlijk niet mag gebeuren heeft de club een actie bedacht om geld binnen te slepen voor het behoud van de club. Je kunt zowel als particulier of bedrijf Kolonicio worden en alle bijdragen zijn welkom. Vandaag kreeg de club een steuntje in de rug van supermodel Doutzen Kroes die op Twitter het bericht om de club te steunen naar ruim 220000 volgers stuurde en hopelijk levert dat de club die over 2 jaar haar 120-jarige bestaan (!) wil vieren het nodige op. Zo niet, dan hopen wij dat dit bericht dat wel doet.

Niet alleen de club is overigens druk bezig om het eigen lijf te redden, ook de supporters knallen er onvermoeibaar in en dat werd afgelopen vrijdag fraai in beeld gebracht door RTV Noord.

Een andere club dan die van jezelf redden ligt niet voor de hand, maar laat SC Veendam maar een uitzondering op de regel vormen. Doneer die twee tientjes zodat je later tegen je kinderen kunt zeggen dat jij een club van de ondergang wist te redden en ervoor hebt gezorgd dat ook zij De Langeleegte nog kunnen bezoeken!

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
Against Modern Football

Hekkenhangen op De Langeleegte?

In de actualiteit

Veendam leeft!

In de actualiteit

Nooit meer De Langeleegte

In de actualiteit

Stickers voor SC Veendam