Dinsdagavond werd de halve bekerfinale tussen Vitesse en VVV-Venlo gespeeld. Net zoals afgelopen weekend bij veel clubs het geval was, pakten de supporters van deze clubs ook groots uit met veel vuurwerk voorafgaand de wedstrijd. 

Voor het eerst in 33 jaar stond VVV-Venlo weer in de halve finale van het bekertoernooi. Ondanks dat er geen supporters bij mochten zijn, was het de Venlose supporters toch gelukt om duidelijk te maken wat er op het spel staat. Bij het vertrek van de spelersbus stonden er tientallen supporters gereed met fakkels en vuurwerk.

Vitesse

De Arnhemse supporters gaven hetzelfde signaal aan hun spelers. Een paar uur voor de wedstrijd verzamelden meer dan 200 Vitessenaren zich bij het GelreDome om de spelers extra te motiveren voor de wedstrijd. Ook hier leverde het schitterende beelden op.

https://twitter.com/Jarno133/status/1366837718601379847?s=20

Politie

Waar supporters zijn, is politie aanwezig. Dat werd bij het GelreDome ook maar weer eens bewezen. Een grote groep Vitesse-supporters werd omsingeld door zo’n 20 agenten, waarbij de lange lat ook meermaals gebruikt werd.

Jord Pingen
7 dagen per week bezig met voetbal. Wekelijks bij Heracles Almelo op de tribune te vinden. Voorstander van sfeeracties mét pyro, tegenstander van commercie en kunstgras.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.