In de actualiteit

Knuffels voor Den Haag!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Normaal gesproken zou men denken dat voetbalsupporters alleen volgezeken plastic bekers op omliggende vakken gooien, maar niets is minder waar natuurlijk. Supporters zijn soms net mensen. Zo lieten de fans van ADO Den Haag zich vanmiddag van hun allerbeste kant zien door een vol vak met zieke kinderen te trakteren op een knuffelregen. Nadat de supporters hoorden dat het vak onder het uitvak bij Feyenoord vol zou zitten met kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis ontstond er in de aanloop naar de wedstrijd het idee om dit te gaan doen en dat is ze meer dan gelukt. Een dikke knuffel vanuit de redactie hier voor al die Hagenezen, wat een wereldactie!

Copyright-ProShots-1354890

Copyright-ProShots-1354897

https://twitter.com/Feyenoord/status/774922194543673344

[foto’s via Pro Shots / Toin Damen]

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020

  Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Angst na promotie FC Den Haag in 1989