In de actualiteit

Knuffels voor Den Haag!

Normaal gesproken zou men denken dat voetbalsupporters alleen volgezeken plastic bekers op omliggende vakken gooien, maar niets is minder waar natuurlijk. Supporters zijn soms net mensen. Zo lieten de fans van ADO Den Haag zich vanmiddag van hun allerbeste kant zien door een vol vak met zieke kinderen te trakteren op een knuffelregen. Nadat de supporters hoorden dat het vak onder het uitvak bij Feyenoord vol zou zitten met kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis ontstond er in de aanloop naar de wedstrijd het idee om dit te gaan doen en dat is ze meer dan gelukt. Een dikke knuffel vanuit de redactie hier voor al die Hagenezen, wat een wereldactie!

Copyright-ProShots-1354890

Copyright-ProShots-1354897

[foto’s via Pro Shots / Toin Damen]

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Update: toch supporters bij Dinamo Tbilisi-Feyenoord

  Oost-EuropaUltras/fanatieke supporters

  Dinamo Tbilisi: Tegenstander Feyenoord

  ColumnsIn de actualiteit

  Feyenoord City: het beste voor Goldman Sachs

  In de actualiteit

  Feyenoord In De Hekken