In de actualiteit

Knuffels voor Den Haag!

Normaal gesproken zou men denken dat voetbalsupporters alleen volgezeken plastic bekers op omliggende vakken gooien, maar niets is minder waar natuurlijk. Supporters zijn soms net mensen. Zo lieten de fans van ADO Den Haag zich vanmiddag van hun allerbeste kant zien door een vol vak met zieke kinderen te trakteren op een knuffelregen. Nadat de supporters hoorden dat het vak onder het uitvak bij Feyenoord vol zou zitten met kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis ontstond er in de aanloop naar de wedstrijd het idee om dit te gaan doen en dat is ze meer dan gelukt. Een dikke knuffel vanuit de redactie hier voor al die Hagenezen, wat een wereldactie!

Copyright-ProShots-1354890

Copyright-ProShots-1354897

https://twitter.com/Feyenoord/status/774922194543673344

[foto’s via Pro Shots / Toin Damen]

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Emotioneel eerbetoon aan overleden ADO-supporter

  In de actualiteit

  Feyenoord - grote schoonmaak noodzakelijk

  In de actualiteit

  Bern: Feyenoord is coming!

  In de actualiteit

  De krant van Hypocriet Nederland