Voetbalsupporters

Knuffelactie in De Kuip: kippenvel!

Drie jaar geleden begonnen ADO Den Haag-supporters een actie om zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis te overspoelen met knuffels tijdens de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag. Video’s van dat geweldige moment zijn de hele wereld over gegaan en de knuffelactie werd genomineerd voor de FIFA Fan Award. 

Herhaling knuffelactie

Vooraf werd al bekend dat maar liefst 25.000 knuffels uit binnen- en buitenland zijn verzameld. Dat zijn er veel meer dan verwacht. Omdat niet alle knuffels De Kuip in kunnen, hebben de Hagenezen een aanvullende actie “adopteer een knuffelbeer” gelanceerd. Dit kan voor € 1,- per knuffel. AZ gaf al het goede voorbeeld door maar liefst 5.000 knuffels te adopteren. Voor meer informatie: ADOPTEER EEN KNUFFELBEER

Afgelopen zondag was het weer tijd voor knuffelactie. In de 12e minuut werden duizenden knuffels vanuit het uitvak naar beneden gegooid richting de jeugdige patiënten. We houden dit artikel kort, omdat de beelden meer zeggen dan alle woorden. Respect voor de ADO-supporters en bedankt Fansupport Den Haag (insta klik!) voor de prachtige beelden!

In de Hekken - knuffelactie ADO Den Haag

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %