In de actualiteit

Knuffelactie in De Kuip: kippenvel!

In de Hekken - knuffelactie ADO Den Haag
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Drie jaar geleden begonnen ADO Den Haag-supporters een actie om zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis te overspoelen met knuffels tijdens de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag. Video’s van dat geweldige moment zijn de hele wereld over gegaan en de knuffelactie werd genomineerd voor de FIFA Fan Award. 

Herhaling knuffelactie

Vooraf werd al bekend dat maar liefst 25.000 knuffels uit binnen- en buitenland zijn verzameld. Dat zijn er veel meer dan verwacht. Omdat niet alle knuffels De Kuip in kunnen, hebben de Hagenezen een aanvullende actie “adopteer een knuffelbeer” gelanceerd. Dit kan voor € 1,- per knuffel. AZ gaf al het goede voorbeeld door maar liefst 5.000 knuffels te adopteren. Voor meer informatie: ADOPTEER EEN KNUFFELBEER

Afgelopen zondag was het weer tijd voor knuffelactie. In de 12e minuut werden duizenden knuffels vanuit het uitvak naar beneden gegooid richting de jeugdige patiënten. We houden dit artikel kort, omdat de beelden meer zeggen dan alle woorden. Respect voor de ADO-supporters en bedankt Fansupport Den Haag (insta klik!) voor de prachtige beelden!

In de Hekken - knuffelactie ADO Den Haag

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020

  Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Angst na promotie FC Den Haag in 1989