In de fotoreportages

‘Kleintjes’ in miljoenenbal de baas op de tribune

De Champions League wordt op het veld al jaren gedomineerd door Europese grootmachten als Real Madrid, Barcelona, Bayern München en Manchester City. Daarentegen zijn het de aanhangers van de ‘kleintjes’ die zorgen voor het spectakel op de tribunes. De meeste van deze teams zullen na de winter hun Europese campagne voortzetten in de Europa League of kunnen hun focus op de competitie in eigen land weerleggen. Gelukkig zorgen de supporters van o.a. Feyenoord, Olympiakos en Maribor dat er genoeg valt te beleven op de tribunes tijdens het toernooi voor de rijken.

Het Anderlecht vak in München.

Sfeeractie van Green Brigade tegen PSG.

De Kuip veranderde in een ware heksenketel bij opkomst tegen Manchester City.

Prima sfeeractie van Maribor voorafgaand hun wedstrijd tegen Spartak Moskou.

Schitterende tifo van Olympiakos tegen Sporting Lissabon.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Feyenoord - grote schoonmaak noodzakelijk

  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!

  In de actualiteit

  Bern: Feyenoord is coming!

  In de actualiteit

  UEFA straft Ajax opnieuw