In de fotoreportages

‘Kleintjes’ in miljoenenbal de baas op de tribune

In de Hekken Shop

De Champions League wordt op het veld al jaren gedomineerd door Europese grootmachten als Real Madrid, Barcelona, Bayern München en Manchester City. Daarentegen zijn het de aanhangers van de ‘kleintjes’ die zorgen voor het spectakel op de tribunes. De meeste van deze teams zullen na de winter hun Europese campagne voortzetten in de Europa League of kunnen hun focus op de competitie in eigen land weerleggen. Gelukkig zorgen de supporters van o.a. Feyenoord, Olympiakos en Maribor dat er genoeg valt te beleven op de tribunes tijdens het toernooi voor de rijken.

Het Anderlecht vak in München.

Sfeeractie van Green Brigade tegen PSG.

De Kuip veranderde in een ware heksenketel bij opkomst tegen Manchester City.

Prima sfeeractie van Maribor voorafgaand hun wedstrijd tegen Spartak Moskou.

Schitterende tifo van Olympiakos tegen Sporting Lissabon.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
ColumnsIn de actualiteit

Feyenoord: gaan investeerders het verschil maken?

In de actualiteitIn gesprek met

In gesprek met: Royston Drenthe, "Daar kreeg ik mijn eerste adrenaline kick als speler"

In de actualiteit

Terugblik op mooie Europese avonden

In de actualiteit

Rijeka en haar verloren Stadion Kantrida