In de actualiteit

Kijken jullie mee Oranje?

Voetballend gezien doet het voetbal van Ierland echt pijn aan je ogen (tot bloedens aan toe), maar wat ze aan kwaliteit missen overtreffen ze ruimschoots met gigantische passie en een overduidelijke liefde voor het vaderland. Een Ier voetbalt niet voor zijn eigen ego, een Ier voetbalt echt oprecht voor zijn land. Dankzij de onverwachte winst op Italië zijn ze gelukkig een ronde verder, zodoende kunnen wij niet alleen langer genieten van die passie, maar hopen we ook van harte dat al die bobo’s, bondscoaches en spelers bij Oranje eens goed kijken naar de manier waarop je voor je land hoort te spelen.

Daarbuiten is het ook een mooie les voor al die volwassen kerels die met een bos wortelen op een hoofd meer bezig zijn met het uitvoeren van een goede wave in plaats van het steunen van hun team. Kwalitatief mogen we dan wel in een dipje zitten als voetballand, maar als iedereen er zo achter gaat staan als die Ieren dan moet plaatsing voor het WK een makkie worden.

Copyright-ProShots-1196737

Copyright-ProShots-1196754

Copyright-ProShots-1196799

Copyright-ProShots-1196781

[foto’s Action Images / Pro Shots]

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysGroundhoppingVerenigd Koninkrijk

  Dublin Derby: Dublin is rood zwart!

  In de actualiteit

  Shamrock Rovers: Nothing beats being there

  In de actualiteit

  Bij St Patrick's snappen ze het

  In de Boeken

  De bijbel van Italiaanse voetbalstadions