In de fotoreportages

Kent u Beveren nog?

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Als wij KSK Beveren zeggen nemen we aan dat er bij jullie wel een belletje gaat rinkelen toch? De club die onder andere spelers als Jean Marie Pfaff (die gekke man op de teelevee met zijn gesponsorde overhemden), Emanuel Eboué en Yaya Touré groot maakte fuseerde in 2010 met Red Star Waasland en heet nu KVRS Waasland – SK Beveren (geniaal bedacht, zucht). Toch zijn de supporters Beveren niet vergeten, kijk maar naar onderstaande graffiti in het spookstadje Doel.

(Foto’s met dank aan onze vrienden van Wij zijn Antwerp)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: KSK Beveren

  Against Modern Football

  KSK Beveren: lijnrecht tegenover fusieclub

  Columns

  Kafka in het Waasland

  In de fotoreportages

  Het Antwerpse straatbeeld