Against Modern Football

Kaartje kopen?

Nu zijn ze in Nederland al gek wat betreft de prijzen van wedstrijdkaarten, maar het kan nog erger. In Engeland – voor veel Nederlanders nog steeds het beloofde land op voetbalgebied – zijn ze helemaal gek geworden. Seizoenkaarten zijn onbetaalbaar geworden voor de gewone man (Huub Bellemakers: die MBO’ers met een kloteleven dus) en voor een los kaartje moet je al net zo hard bloeden.

Neem nu Chelsea – Liverpool van 6 februari aanstaande. Als je daar als Liverpool-supporter een kaart voor wilt kopen dan zijn dit je opties:

Uiteraard is dit nog zonder de 5 pond aan administratiekosten, waardoor je in het ergste geval al zo’n 72 euro kwijt bent om het stadion binnen te komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vervoer naar de wedstrijd toe.

Fijn hè, dat moderne voetbal?

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %