Against Modern Football

Kaartje kopen?

Nu zijn ze in Nederland al gek wat betreft de prijzen van wedstrijdkaarten, maar het kan nog erger. In Engeland – voor veel Nederlanders nog steeds het beloofde land op voetbalgebied – zijn ze helemaal gek geworden. Seizoenkaarten zijn onbetaalbaar geworden voor de gewone man (Huub Bellemakers: die MBO’ers met een kloteleven dus) en voor een los kaartje moet je al net zo hard bloeden.

Neem nu Chelsea – Liverpool van 6 februari aanstaande. Als je daar als Liverpool-supporter een kaart voor wilt kopen dan zijn dit je opties:

Uiteraard is dit nog zonder de 5 pond aan administratiekosten, waardoor je in het ergste geval al zo’n 72 euro kwijt bent om het stadion binnen te komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vervoer naar de wedstrijd toe.

Fijn hè, dat moderne voetbal?

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Alles wat mis is aan het WK in Qatar

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Stop de repressie: protestactie oktober

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  De eerste keer naar het stadion

  In de videotheekShall we sing a song for you

  Virgil van Dijk song: Liverpool op stelten