Actueel

Kaarten APOEL goedkoper dan in 2014

Dinsdag 20 augustus speelt Ajax in de play-off ronde van de Champions league. Er staan nog twee wedstrijden tussen de Amsterdammers en het miljoenenbal. De tegenstander die in het tweeluik verslagen moet worden is APOEL Nicosia. In 2014 kwamen de clubs elkaar al een keer tegen, maar nu verraste Nicosia de supporters van Ajax met een positieve verandering. De kaarten voor het uitduel tegen APOEL zijn namelijk een stuk goedkoper dan in 2014.

In 2014 werd Ajax met de Cyprioten in dezelfde groep ingedeeld in de Champions league, aangevuld met Paris Saint-Germain en FC Barcelona. Op 30 september 2014 werd het uitduel tegen APOEL afgewerkt. Destijds werd er veel gesproken over de kaartprijzen voor het uitduel. Maar liefst 85 euro moest er betaald worden voor plekje in het uitvak van het GSP-stadion. Gelukkig zijn die prijzen niet zo belachelijk hoog meer. De kaartverkoop voor het uitduel is vanochtend van start gegaan en Ajaxlife meldt dat de prijs voor een kaartje 17,50 euro kost. De kaarten voor het uitvak van APOEL zijn bijna vijf keer goedkoper dan in 2014. Goed nieuws voor de uitsupporters van Ajax dus. In totaal zijn er 1.150 kaartjes beschikbaar, die hopelijk allemaal verkocht zullen worden. In 2014 eindigde het duel in een 1-1 eindstand, waarbij Lucas Andersen tekende voor het Amsterdamse doelpunt. De supporters hopen dit keer op een beter resultaat zodat er weinig spanning op de thuiswedstrijd komt te zitten. APOEL Nicosia versloeg in de voorgaande rondes het Montenegrijnse FK Sutjeska en FK Qarabag. In de selectie van de Cyprioten lopen een aantal spelers die we kennen uit de Eredivisie. Boy Waterman is de reserve doelman en Uros Matic (NAC) en Reza Ghoochannejhad (SC Heerenveen) behoren ook tot de selectie.

Tom van Pinxteren
Tom is helemaal voetbalgek en met name liefhebber van de supporterscultuur op de tribunes. Opgevoed als Ajacied maar al jaren bij FC Volendam op de tribune te vinden. Passie voor schrijven over de voetbalwereld. Oprichter Metgestrektbeen.com

Reageren is niet mogelijk.

0 %