Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

Juventus is gek geworden

Juventus maakte een nieuw logo bekend en laat daarmee zien dat ze er echt geen ene reet van snappen daar in Turijn. Als je de op één na oudste club (1897) bent uit Italië dan zou je als geen ander moeten snappen dat tradities belangrijk zijn. Als je club dan ook nog eens de prachtige bijnaam ‘De Oude Dame’ heeft dan is deze waanzinnige beslissing al helemaal niet goed te praten.

https://www.youtube.com/watch?v=bYAwsTfg7tE

In het bovenstaande presentatiefilmpje is te zien dat ze wel vaker van logo zijn gewisseld bij Juventus, maar zo bont als ze het nu maken is wel heel erg. Alle traditionele elementen zoals de steigerende Turijnse stier en het kroontje zijn vervangen door een logo met vloeiende lijnen dat door de club werd aangekondigd als ‘Life is a matter of Black and White’. Bij de presentatie van het logo sprak de van discomuziek bekende producer Giorgio Moroder de nu al legendarische woorden: ‘ik zag de toekomst van de muziek in de jaren zeventig, nu ziet Juventus de toekomst van het voetbal’.

Wij trekken alvast een biertje open en pakken de nootjes, want als dit geen mooie rellen gaat opleveren dan weten we het ook niet meer.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  Het Heizeldrama, wanneer voetbal vergeten wordt

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Juve uit: Reaching for the stars!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Mevrouw Halsema: Aan u de taak dit op te lossen!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Amsterdamse politiek, neem verantwoordelijkheid!