In de actualiteit

Just Follow The Floodlights

In de Hekken Shop

Brian Kennedy schreef ‘Just Follow The Floodlights’, een boek over het Ierse voetbal en daarvoor heeft hij heel wat mooie dingen verzameld. Omdat hij niet alles in zijn boek kon krijgen deelt hij dagelijks ook dingen via Facebook en Twitter.

Onderstaande foto haalde zijn boek niet, maar zou niet misstaan in elk ander boek over voetbalcultuur. De foto is in 1983 gemaakt bij de interland tussen Ierland en Italië en laat een beeld zien waar wij onze ogen al dagen niet vanaf kunnen houden.

Just Follow the Floodlights

Hoe goed het boek zelf is weten we niet, maar aan de cover te zien kan het niet anders dan fantastisch zijn. We maken hier nooit reclame, maar voor Brian maken we graag een uitzondering. Zijn boek is te koop via de website van zijn uitgever.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

A Good Friday for The Bohs

In de fotoreportages

Kom van dat dak af

In de videotheek

The Home Crowd