Actueel

John van den Heuvel is een hypocriete jankerd

Het was weer scoren vandaag in de nationale media. Trotse koploper van Nederland, PSV, verloor eergisteren op het ‘heilige’ Wembley. Zuur voor voetballend Nederland. Onze hoop is nu gevestigd op Ajax. Voor zover hebben wij weinig meer te zeiken dan de gemiddelde Nederlandse voetbalsupporter (of fan). 

Waar we dan wel iets over te zeiken hebben is het volgende. Er wordt een kind (!) Wembley uitgezet. Schandalig, natuurlijk. Daar zijn we het allemaal over eens. Dit is groot nieuws in het AD en op RTL Nieuws. Een uur later, John van de Heuvel, misdaadjournalist. Ook het stadion uitgezet. Kranten vallen over elkaar heen. HET IS SCHANDALIG! John van de Heuvel hangt nog een extra zielig verhaal op. Hij werd door acht man nietsvermoedend het stadion uitgezet. Arme BN’er toch. Voetbalsupporters hebben elke week met deze praktijken te maken. Dan horen we je er ook niet over!

Er is geen krant die op zoek gaat naar de waarheid over de Willem II supporters in Amsterdam afgelopen week. Er is geen krant die serieus schrijft over de aantekening die de 326 (!) onterecht (!) opgepakte Feyenoord supporters in hun dossier kregen na de bekende protestmars. Er is geen enkele krant die kritische vragen stelt nadat Cambuur supporters, die met vrij vervoer naar Dordrecht afreizen, op de foto gezet worden door de politie.

De media in Nederland moeten eens gaan doen waar ze voor zijn: de waarheid achterhalen en kritische vragen stellen. Op dit moment doen ze alleen aan zielig zieltjes winnen, John van de Heuvel voorop.

Stefan van Leeuwen
Liefhebber van de supporterscultuur, regelmatig te vinden met camera op de tribunes in binnen- en buitenland.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %