In de videotheek

Jihadi John, he’s f****ng dead

Wat kan wel en wat kan niet in een spreekkoor? In Nederland ontstaat er regelmatig ophef over een spreekkoor en ook al snapt iedereen rationeel wel dat dingen soms wat over het randje zijn vinden wij bij In de Hekken dat het ook wel wat minder mierenneukerig kan allemaal. Een goed bedacht spreekkoor hoort gewoon bij het voetbal en schelden doet naar ons weten nog altijd geen pijn. 2016 gaat wat ons betreft het jaar van de mooie spreekkoren worden en daarom trappen we het nieuwe jaar af met een goed doorkomend spreekkoor van de supporters van West Ham United.(Dank Rick!)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  West Ham United: lekker cryptisch

  In de actualiteit

  Het Verenigd Koninkrijk: In de Hekken blikt vooruit

  In de actualiteit

  Vandaag 34 jaar geleden: De Bradford City-stadionramp

  In de actualiteit

  West Ham United noemt tribune naar clublegende Billy Bonds