In de videotheek

Jihadi John, he’s f****ng dead

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Wat kan wel en wat kan niet in een spreekkoor? In Nederland ontstaat er regelmatig ophef over een spreekkoor en ook al snapt iedereen rationeel wel dat dingen soms wat over het randje zijn vinden wij bij In de Hekken dat het ook wel wat minder mierenneukerig kan allemaal. Een goed bedacht spreekkoor hoort gewoon bij het voetbal en schelden doet naar ons weten nog altijd geen pijn. 2016 gaat wat ons betreft het jaar van de mooie spreekkoren worden en daarom trappen we het nieuwe jaar af met een goed doorkomend spreekkoor van de supporters van West Ham United.


(Dank Rick!)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern Football

  West Ham fans: Lies, lies, lies

  In de actualiteit

  West Ham United: lekker cryptisch

  In de actualiteit

  Het Verenigd Koninkrijk: In de Hekken blikt vooruit

  In de actualiteit

  Precies 35 jaar geleden: De Bradford City-stadionramp