In de videotheek

Jesus redt

Zijn wij ineens katholiek geworden? Welnee, aan één religie hebben we genoeg en een spelfout is het evenmin. Met Jesus bedoelen we Jorge Jesus, de trainer van Benfica. Ook hij heeft zich volledig tot het voetbal bekeerd en gisteren deed hij z’n naam eer aan. “Ik zal altijd de eerste zijn om spelers en fans van Benfica te verdedigen.”

Jesus legde na de wedstrijd nog even uit wat er gebeurde. “De spelers gaven na het laatste fluitsignaal hun shirtje aan de fans, die ik moet bedanken voor alle steun. In de euforie is die kerel het veld opgelopen. Ik heb aan de veiligheidsmensen gevraagd om hem met rust te laten, want hij wilde enkel maar een shirtje.”

Prima actie Jorge!

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Jannes van Roermund
Over de schrijver

Jannes van Roermund is fan van NAC. Hij werd journalist vanwege voetbal en leerde dat er meer was. Gelukkig bleef de passie. Voor In de Hekken schrijft hij over politiegeweld, de KNVB en de farce Qatar. "Ronaldo en Messi zullen schitteren op een massagraf."