In de videotheek

Je team motiveren

Cruzeiro pakte afgelopen week de Braziliaanse titel en in onze zoektocht naar filmpjes kwamen we een bepaald soort filmpje tegen dat onze aandacht trok. We kijken wel eens naar voorbeschouwende praatjes bij Nederlandse wedstrijden waarbij de bussen met spelers arriveren en zien daar altijd hetzelfde beeld: een paar oude vandagen, wat handtekeningenjagers en een groepje soppende tienermeisjes (vooral als Pellè op bezoek komt). Niets mis mee, maar na het zien van de filmpjes bij Cruzeiro denken we toch dat we kansen laten liggen om onze teams te motiveren…

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    In de videotheek

    Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen: San Lorenzo!