Actueel

Je suis Charlie

De walgelijke en idiote aanslag in Parijs laat zijn sporen na in de wereld en gelukkig staan heel veel mensen op om te laten zien dat eensgezindheid, respect voor elkaar en de vrijheid van meningsuiting altijd belangrijker zijn dan idioten die menen te moeten handelen op basis van één van de vele tovergeloven op deze wereld.

Gek genoeg werd er gisteren in Frankrijk ‘gewoon’ gevoetbald in de Franse beker. Bij de wedstrijd tussen Lille en Evian gaven de supporters na de minuut stilte een duidelijk signaal af door de Marseillaise te zingen. Een land dat op vrijheid is gebouwd is niet te breken door een paar van die gekken en dat is maar goed ook!

(met dank aan meestertipgever Sven)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %