In de actualiteit

Je suis Charlie

De walgelijke en idiote aanslag in Parijs laat zijn sporen na in de wereld en gelukkig staan heel veel mensen op om te laten zien dat eensgezindheid, respect voor elkaar en de vrijheid van meningsuiting altijd belangrijker zijn dan idioten die menen te moeten handelen op basis van één van de vele tovergeloven op deze wereld.

Gek genoeg werd er gisteren in Frankrijk ‘gewoon’ gevoetbald in de Franse beker. Bij de wedstrijd tussen Lille en Evian gaven de supporters na de minuut stilte een duidelijk signaal af door de Marseillaise te zingen. Een land dat op vrijheid is gebouwd is niet te breken door een paar van die gekken en dat is maar goed ook!

(met dank aan meestertipgever Sven)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  AS Saint-Étienne - Lille OSC: suppporten tot de laatste snik

  Groundhopping

  Coupe de France: ES Wasquehal - PSG

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 19)