In de actualiteit

Je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet

”Je hebt niet in de gaten, wat je allemaal met me doet.” Het legendarische nummer is oorspronkelijk uit de film All Stars. Deze verscheen in 1997 op het witte doek en vertelt het verhaal van 5 voetbalvrienden. Het nummer van HERO was inspiratie voor FEU Zwolle voor een heerlijke sfeeractie. We kennen immers allemaal dat gevoel. Dat de club geen flauw idee heeft hoeveel we voor haar voelen. En wat ze met ons doet. Herkenbaar! Beelden via Gijs Delft! 

er was een donder een bliksem
een slag toen ik je zag
ik ben veranderd een ander
sinds die ene lach
ik geef me over je hebt me
verzetten heeft geen zin
ik ben veranderd een
ander en dit is pas het begin

want je hebt niet in de gaten
wat je allemaal met me doet
dat kun je ook niet weten
ik heb je pas een keer ontmoet
en toen heb je mij
misschien jaaa heel misschien
niet eens gezien

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 47

  België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

  HSV Hoek morele winnaar in bekercompetitie

  België & NederlandDerby DaysReportage

  Zwolsche amateurderby vol vuurwerk

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 19)