In de actualiteit

Jack de Sigaar?

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We weten allemaal dat Jack van Gelder een kleine stoeipartij had in de Amsterdam Arena en we weten ook allemaal dat hij daar in tegenstelling tot Jan met de Pet (wij dus) wel mee weg gaat komen ook. Zo gaat dat nu eenmaal in de voetballerij, sommige mensen (met geld/status/vriendjes) zijn belangrijker dan anderen en daar kunnen wij het als stelletje randfiguren weer mee doen. Bij FC Twente lieten ze van het weekend wel even weten wat ze daarvan vinden:

(Sander, bedankt voor de foto!!)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.