In de actualiteit

Jack de Sigaar?

We weten allemaal dat Jack van Gelder een kleine stoeipartij had in de Amsterdam Arena en we weten ook allemaal dat hij daar in tegenstelling tot Jan met de Pet (wij dus) wel mee weg gaat komen ook. Zo gaat dat nu eenmaal in de voetballerij, sommige mensen (met geld/status/vriendjes) zijn belangrijker dan anderen en daar kunnen wij het als stelletje randfiguren weer mee doen. Bij FC Twente lieten ze van het weekend wel even weten wat ze daarvan vinden:

(Sander, bedankt voor de foto!!)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.