In de actualiteit

Invasie van Jodan Boys in Arnhem

Gisterenavond trok Gouda er massaal op uit om de Jodan Boys, uit bij Vitesse, te ondersteunen. Ruim 2.500 man bevolkten de tribunes van het Vitesse stadion en de meegereisde supporters waren benieuwd of “Het Wonder van Deventer” herhaald kon worden. Jodan Boys won in de vorige ronde met 1-2 van Go Ahead Eagles en wist daarmee als laagst geklasseerde ploeg naar de achtste finales van de KNVB Beker door te stoten. Toen bekend werd dat men uit naar Vitesse moest, begon er zelfs een run op de kaartjes. Als zelfs al de burgemeester, wethouders en raadsleden de raadsvergadering verzetten om bij deze wedstrijd te kunnen zijn, dan weet je hoe deze wedstrijd in Gouda leefde. Helaas voor de club walste Vitesse over de Jodan Boys heen, maar voor de fans moet het een ongelofelijke avond zijn geweest. Jongens, koester deze mooie herinnering aan een mooie dag!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  ''Politie Arnhem slaat erop los''

  In de actualiteit

  Vitesse-supporter eert gesneuvelde soldaten met naam op shirt

  In de actualiteit

  KNVB niet gediend van pitch invasion: boete Willem II

  Columns

  Wat als mijn cluppie er niet meer is?