In de actualiteit

In goede tijden, en in slechte tijden…

…Sta je achter je team. Of jouw club nu de finale speelt van een commerciëel gedrocht, of in de Belgische Tweede Klasse vecht tegen degradatie. Afgelopen zondag bij FC Brussels in de degradatiekraker tegen Heist gespot: Acht fanatieke fans van FC Brussels, die hun team de hele wedstrijd door en door steunden. FC Brussels speelde gelijk en is daarmee vrijwel zeker van lijfsbehoud. En deze acht helden hebben hun steentje zeker bijgedragen en wisten de boel flink op te zwepen. Jouw club zit altijd in je hart, in goede tijden en in slechte tijden. Jullie zijn helden (en daarmee bedoelen we niet alleen die FC Brussel fans ;-))!

20130428fcbrussels
En natuurlijk ook voor alle vrijwilligers, respect!
20130428fcbrussels2

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: Voetbalmonument Het Drie Lindenstadion

  ColumnsIn de actualiteit

  Oranje clowns: Plaatsvervangende schaamte

  België & NederlandDerby DaysIn de actualiteit

  Brusselse Derby: voetbalporno in het voorseizoen

  In de schijnwerpers

  Supporterscultuur FC Volendam: smacht naar succes