Actueel

In de herhaling

Afgelopen zaterdag waren de toeschouwers bij Goole AFC tegen Coalville Town (een wedstrijd op het achtste niveau in Engeland) getuige van een bizar voorval. Goole-aanvoerder Karl Colley wordt bij een 0-2 achterstand van veld gestuurd maar besluit in plaats van de kleedkamer op te zoeken, de tribune op te stormen. Een supporter zou hem beledigd hebben en dat trok Colley, zachtjes gezegd, niet zo goed. Ondanks dat supporters Colley in bedwang proberen te houden, weet hij de betreffende fan uiteindelijk toch een beuk te verkopen. Het zou ook meteen de laatste actie van Colley voor Goole zijn. Na de wedstrijd maakt de club bekend dat het afscheid heeft genomen van de oud-speler van Newcastle United.

Nu is het voorval op zich al opvallend genoeg, maar het wordt nog opvallender. De actie van Colley vond plaats op de dag dat exact 19 jaar eerder een zekere speler op Selhurst Park na een rode kaart zijn frustraties botvierde op een fan.

http://www.youtube.com/watch?v=ynlKzfaedCA

Wie zei dat de geschiedenis zich nooit herhaalt?

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %