Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de schijnwerpers

In de Hekken X – Klaar voor het nieuwe seizoen!

Die zomerstop is niets meer dan een hinderlijke onderbreking van onze voetbalpassie. Een Oranjeloos WK maakt het er niet beter op. Reikhalzend kijken we bij In de Hekken dan ook uit naar het nieuwe voetbalseizoen! Niet alleen omdat we dan weer terug In de Hekken kunnen, in het nieuwe seizoen gaan we zelfs een stap verder! En daar hebben we jou voor nodig! Hoe? Dat zal snel genoeg duidelijk worden.

In de Hekken X

In het nieuwe seizoen lanceren wij een nieuw initiatief. Wat dit is, houden we nog even geheim. Maar wil jij helemaal niets missen, volg dan In de Hekken X via de diverse social media kanalen. Bij ons is de voorbereiding op het nieuwe seizoen namelijk al in volle gang!

Nodig alvast al je voetbalvrienden en -vriendinnen uit op:
Facebook: In de Hekken X
Twitter: @IndeHekkenX
Instagram: @IndeHekkenX/

1 juli 2018 gaan we van start

Op zondag 1 juli 2018 zullen we het nieuwe initiatief lanceren. Block deze dag in je agenda. Annuleer al je afspraken. Bedenk vast een smoes richting je schoonfamilie. Die dag staat in het teken van In de Hekken X

We zien je dan!

#IndeHekkenX #IndeHekken

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Sheffield FC 'de oudste'

  GroundhoppingIn de actualiteit

  FC Sheriff: een voetbalreis door dwergstaat Transnistrië

  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

  In de actualiteit

  Deze supportersgroepen maken geen gebruik van compensatie