We waren al even commercieel, maar vanaf vandaag gaan we het echt serieus aanpakken. Enerzijds omdat het slim lijkt om wat te verdienen aan alle tijd die we in de site steken, maar aan de andere kant ook omdat het hebben van een grote voetbalsite toch aardig in de papieren loopt. Dat oplossen met een berg reclame leek een goede oplossing, maar uiteindelijk kregen we toch geen warm gevoel van die banners die je op elke andere site ook al tegenkomt.

Waar we wel een warm gevoel van krijgen zijn de shirts van COPA Football en FootballCulture omdat beide merken die pure voetbalcultuur snappen. Na wat keiharde onderhandelingen kregen we van zowel FC als COPA de kans om hun fraaie shirts te gaan verkopen via onze webshop.

Op dit moment hebben we twee shirts van FootballCulture in de winkel en dat zijn de eeuwige klassiekers ‘Awaydays’ en ‘Not a crime’, maar hopen de collectie snel uit te kunnen breiden met meer. COPA Football lanceerde vorige week de nieuwe collectie en wij verkopen bijna alle shirts uit de briljante ‘designed by‘ serie.

Om onszelf te onderscheiden van de concurrentie rekenen we maar 2,95 euro verzendkosten per bestelling (ga maar eens vergelijken) en krijg je als bonus bij elke bestelling een In de Hekken stickerpakketje cadeau. De eerste vijf mensen die een COPA of FC-shirt bestellen krijgen van ons als extraatje bovendien een Against Modern Football sjaal cadeau! (als je bij de eerste vijf zit mailen we je)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.