In de actualiteit

In de Hekken X #countdown

In de Hekken is sinds 2010 hét online platform voor wat betreft de mondiale voetbalcultuur. De beleving rond volkssport nummer één brengen wij tot in de huiskamer. Gepassioneerde liefhebbers die hun ervaringen in binnen- en buitenland delen door middel van woord en beeld. De passie, de liefde, de cultuur. Hoe authentieker de beleving, hoe beter! Het op de tribunes trotseren van weer en wind omdat je leeft voor het voetbal. Met In de Hekken X gaan we de volgende stap ondernemen!

Wat dat is komen jullie a.s. zondag 1 juli achter! Om 12.00 uur in de middag zullen wij ons nieuwe initiatief gaan lanceren. Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe uitdaging. Eén ding is zeker, wij hebben jullie – de trouwe volgers van In de Hekken – hard nodig om er een succes van te maken! Volg ons via Facebook, Twitter en Instagram en nodig al je voetbalvrienden en -vriendinnen uit.

Zondag 1 juli 2018 – 12.00 uur – In de Hekken X lancering

Facebook: In de Hekken X
Twitter: @IndeHekkenX
Instagram: @IndeHekkenX

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Partners gezocht!

  Dossier BalkanIn de actualiteit

  Mostar Derby: terug op het hoogste niveau

  In de actualiteit

  Bosnië & Herzegovina: In de Hekken blikt vooruit

  In de actualiteit

  Het Verenigd Koninkrijk: In de Hekken blikt vooruit