In de actualiteit

In de Hekken X #countdown

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

In de Hekken is sinds 2010 hét online platform voor wat betreft de mondiale voetbalcultuur. De beleving rond volkssport nummer één brengen wij tot in de huiskamer. Gepassioneerde liefhebbers die hun ervaringen in binnen- en buitenland delen door middel van woord en beeld. De passie, de liefde, de cultuur. Hoe authentieker de beleving, hoe beter! Het op de tribunes trotseren van weer en wind omdat je leeft voor het voetbal. Met In de Hekken X gaan we de volgende stap ondernemen!

Wat dat is komen jullie a.s. zondag 1 juli achter! Om 12.00 uur in de middag zullen wij ons nieuwe initiatief gaan lanceren. Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe uitdaging. Eén ding is zeker, wij hebben jullie – de trouwe volgers van In de Hekken – hard nodig om er een succes van te maken! Volg ons via Facebook, Twitter en Instagram en nodig al je voetbalvrienden en -vriendinnen uit.

Zondag 1 juli 2018 – 12.00 uur – In de Hekken X lancering

Facebook: In de Hekken X
Twitter: @IndeHekkenX
Instagram: @IndeHekkenX

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Sheffield FC 'de oudste'

  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

  In de actualiteit

  Deze supportersgroepen maken geen gebruik van compensatie

  Het seizoen van

  Het seizoen 19-20 van: Fortuna Sittard