Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

In de Hekken op Instagram

in de hekken instagram

Sinds enige tijd zijn we als onafhankelijk medium (dat valt niet genoeg te benadrukken) ook actief op Instagram. Dit doen we naast Twitter en Facebook met veel plezier en dat leverde binnen korte tijd al ruim 2100 volgers op. Nu geven we geen fuck om aantallen, maar zouden we het wel tof vinden als jullie ons ook daar gaan volgen, vooral ook om de mannen die ons account onderhouden te steunen in hun activiteiten.

De pagina wordt actief bijgehouden door twee redacteuren die inmiddels landelijke bekendheid genieten als erkende stadionfetisjisten. Martijn (schrijver der vergane glorie’s en globetrotter) en Stadiongebod reizen in hun vrije tijd het liefst af naar stadions die niet meer zijn wat ze ooit waren, maar daarom mooier zijn dan ooit. Plekken waar onkruid, betonrot en ouderwetsche mannenpis haar sporen hebben achterlaten. Plekken waar die echte romantiek waar we allemaal naar snakken nog te vinden is.

Check ons instagram-account, volg ons en deel vooral al jullie eigen belevenissen in en vooral rondom de stadions met ons via de hashtag #indehekken zodat we de kans hebben om deze weer te delen met onze volgers.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Sheffield FC 'de oudste'

  In de actualiteit

  Deze supportersgroepen maken geen gebruik van compensatie

  Het seizoen van

  Het seizoen 19-20 van: Fortuna Sittard

  Away Days VoetbalreizenDerby Days

  Sofia Derby: gaat de eeuwigheid verloren?