in de hekken instagram

Sinds enige tijd zijn we als onafhankelijk medium (dat valt niet genoeg te benadrukken) ook actief op Instagram. Dit doen we naast Twitter en Facebook met veel plezier en dat leverde binnen korte tijd al ruim 2100 volgers op. Nu geven we geen fuck om aantallen, maar zouden we het wel tof vinden als jullie ons ook daar gaan volgen, vooral ook om de mannen die ons account onderhouden te steunen in hun activiteiten.

De pagina wordt actief bijgehouden door twee redacteuren die inmiddels landelijke bekendheid genieten als erkende stadionfetisjisten. Martijn (schrijver der vergane glorie’s en globetrotter) en Stadiongebod reizen in hun vrije tijd het liefst af naar stadions die niet meer zijn wat ze ooit waren, maar daarom mooier zijn dan ooit. Plekken waar onkruid, betonrot en ouderwetsche mannenpis haar sporen hebben achterlaten. Plekken waar die echte romantiek waar we allemaal naar snakken nog te vinden is.

Check ons instagram-account, volg ons en deel vooral al jullie eigen belevenissen in en vooral rondom de stadions met ons via de hashtag #indehekken zodat we de kans hebben om deze weer te delen met onze volgers.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.