In de Hekken gaat commercieel

Je afzetten tegen het moderne voetbal en dan een webwinkel openen kan eigenlijk niet, maar omdat we ervan overtuigd zijn dat het een goed idee is en de kosten die site met zich meebrengt ook betaald moeten worden gaan we er toch voor. Vanaf vandaag is de ‘In de Hekken Shop‘ geopend en kunnen jullie bij ons terecht voor mooie voetbalsupporter gerelateerde artikelen.

In de winkel treffen jullie kleding aan van onder andere PGwear, COPA Football en CLOSERThanMOST, maart ook boeken van ‘ons soort jongens’ als  Sjoerd Mossou, Menno Pot en Tom Bodde en daarnaast verkopen we ook een kleine selectie aan Against Modern Football merchandising. Bij elke bestelling doen we een mooi stickerpakketje met verschillende ontwerpen zodat jullie mooi kunnen plakken.

Dat het openen van een winkel geen consequenties heeft voor de site zelf moge duidelijk zijn, op dit bericht (en een bannertje) na gaan we het er verder niet al te vaak over hebben. Zelfs nu we spullen verkopen blijven we gewoon kritisch, dwars en commercieel onaantrekkelijk.

in de hekken shop

Ook leuk om te lezen