Voetbalgeschiedenis

In de Hekken! – 3/

Prachtige digitale post van Epke:

Het berichtje over de foto die genomen werd door Johan van Gurp tijdens NAC-Haarlem in 1975, deed me eraan herinneren dat ik onlangs een oude, vergeelde foto van mijn vader kreeg. Daarop sta ikzelf, als echte hekkenhanger in de Beatrixstraat. Geel-zwart NAC-petje op, te juichen na een doelpunt van NAC tegen weetikveelwie. Ik heb de ingescande foto bijgevoegd, hopelijk is deze goed zichtbaar. Het mannetje op de foto zal een jaar of 10 (?) zijn. Aangezien ik nu bijna 38 jaar ben, is de foto ook al een jaartje of 25-30 geleden genomen. Hekken hangen doe ik wat minder vaak de laatste tijd, maar naar NAC ga ik nog altijd!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %