In de videotheek

In Beeld en Geluid: Ajax

Knipsel

De website In Beeld en Geluid is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit instituut heeft de grootste audiovisuele collectie van Nederland en gelukkig zijn ze niet te beroerd om die met ons te delen. Om dit zo goed mogelijk aan te kunnen bieden hebben ze besloten om diverse themakanalen aan te maken. Één van die kanalen is het Ajax-kanaal waarop we mooie oude beelden krijgen voorgeschoteld. We zien onder andere supporters met hoedjes gooien (1927) en een fraaie klassieke pitch invasion tegen Feyenoord in 1960.

Bezoek de site hier en geniet mee van al die fraaie beelden uit de oude doos!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  UEFA straft Ajax opnieuw

  In de actualiteit

  De krant van Hypocriet Nederland

  België & Nederland

  PSV - Ajax: Met Lighttown Madness mee tijdens De Topper

  In de actualiteit

  Opnieuw geen Ajax-supporters welkom in Den Haag