In de actualiteit

In beeld: De Klassieker

Als AZ-supporter kijk ik persoonlijk meer uit naar de klassieker tussen Telstar en AZ vanavond, maar als ik eerlijk ben was het potje voetbal tussen Feyenoord en Ajax gisteren ook wel fijn. In Nederland doen met name de analisten wel eens zuur over het niveau van het Nederlandse voetbal, maar als je gisteravond afzet tegen bijvoorbeeld de Manchester-derby van afgelopen weekend dan mogen wij als liefhebbers onze handjes dichtknijpen. Negentig minuten passie op het veld en op de tribunes (helaas wel zonder uitsupporters) met een winnende goal in de dying seconds. Voetbal zoals we dat elke week willen zien, te beginnen in Velsen vanavond!

[foto’s via Pro Shots / Kay Int Veen]

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Feyenoord - grote schoonmaak noodzakelijk

  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!

  In de actualiteit

  Bern: Feyenoord is coming!

  In de actualiteit

  UEFA straft Ajax opnieuw