Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

In beeld: De Klassieker

Als AZ-supporter kijk ik persoonlijk meer uit naar de klassieker tussen Telstar en AZ vanavond, maar als ik eerlijk ben was het potje voetbal tussen Feyenoord en Ajax gisteren ook wel fijn. In Nederland doen met name de analisten wel eens zuur over het niveau van het Nederlandse voetbal, maar als je gisteravond afzet tegen bijvoorbeeld de Manchester-derby van afgelopen weekend dan mogen wij als liefhebbers onze handjes dichtknijpen. Negentig minuten passie op het veld en op de tribunes (helaas wel zonder uitsupporters) met een winnende goal in de dying seconds. Voetbal zoals we dat elke week willen zien, te beginnen in Velsen vanavond!

[foto’s via Pro Shots / Kay Int Veen]

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de Boeken

  Dit is De Kuip

  In de actualiteit

  Derde ster en nummer 34: Ajax pakt bijzondere landstitels op 15 mei

  In de actualiteit

  FC Twente moest na de vuurwerkramp 'gewoon' voetballen