Fotoreportages

Impressie van De Hel van Sclessin

Enkele weken geleden speelde Standard de Liège een thuiswedstrijd tegen het Vlaamse Sporting Lokeren. Ondanks dat de wedstrijd in het onding dat “Play-offs 1” werd gespeeld, was de belangstelling massaal. Een uitverkocht huis schreewde Standard passioneel naar de overwinning. De Hel van Sclessin doet sowieso prachtig aan. Tussen zware chemische industrie, vervallen kolenfabrieken en andere bruinbrakende zooi, ligt de thuisbasis van Standard.

Enkele uren van de wedstrijd doet de magische sfeer in en rondom het stadion haar intrede en al snel stromen de straten rondom Sclessin vol met de fanatieke aanhangers van Standard Liège. In een oase van gezang, bier en fanatisme, leven Les Rouges toe naar de wedstrijd. Een thuismatch van Standard Liège is niet zomaar een wedstrijd, het is een beleving waar je als voetballiefhebber van droomt. En dat het kan stormen in Sclessin, is iets wat bekend is. Hieronder een impressie van de zaken voorafgaand aan de wedstrijd.

[slideshow id=12]

Iets meer foto’s tref je hier aan.

Martijn
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %