In de fotoreportages

Impressie van De Hel van Sclessin

Enkele weken geleden speelde Standard de Liège een thuiswedstrijd tegen het Vlaamse Sporting Lokeren. Ondanks dat de wedstrijd in het onding dat “Play-offs 1” werd gespeeld, was de belangstelling massaal. Een uitverkocht huis schreewde Standard passioneel naar de overwinning. De Hel van Sclessin doet sowieso prachtig aan. Tussen zware chemische industrie, vervallen kolenfabrieken en andere bruinbrakende zooi, ligt de thuisbasis van Standard.

Enkele uren van de wedstrijd doet de magische sfeer in en rondom het stadion haar intrede en al snel stromen de straten rondom Sclessin vol met de fanatieke aanhangers van Standard Liège. In een oase van gezang, bier en fanatisme, leven Les Rouges toe naar de wedstrijd. Een thuismatch van Standard Liège is niet zomaar een wedstrijd, het is een beleving waar je als voetballiefhebber van droomt. En dat het kan stormen in Sclessin, is iets wat bekend is. Hieronder een impressie van de zaken voorafgaand aan de wedstrijd.

Iets meer foto’s tref je hier aan.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: Voetbalmonument Het Drie Lindenstadion

  GroundhoppingUltras/fanatieke supporters

  Avondje vertoeven in de krochten van het Belgische amateurvoetbal

  In de actualiteit

  Rete gave pyro beelden van het 7e niveau in België!

  België & NederlandDerby Days

  De allerlaatste derby voor KSK Branddonk