Fotoreportages

‘I’ll often stop and think about them

Via het Twitteraccount van onze vrienden van Doing the 116 kwamen we een site tegen met fantastische foto’s (klik ook voor groter) uit de roemrijke geschiedenis van Liverpool. De site met de titel ‘I’ll often stop and think about them…‘ is opgezet met als doel om de foto’s te verkopen, maar daar gaan we in dit geval niet moeilijk over doen.

Vlak na het overlijden van de legendarische Bill Shankly wordt hij herdacht op The Kop. De tekst op het doek klopt tot op de dag van vandaag.

 

Liverpool supporters vlak voor de Europacupfinale van 1981 (1-0 winst tegen Real Madrid)

 

Lenny Campbell is één van de kleurrijkste Liverpool supporters allertijden. De man die ook wel bekend stond als Dr. Fun overleed in 2007, maar leeft net als Bill Shankly nog altijd voort in de gedachten van de supporters.

 

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %