In de actualiteit

Ik ben voor Francesco

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Francesco Totti en trainer Luciano Spalletti liggen op ramkoers. De trainer besloot clubicoon Totti uit de selectie te laten nadat hij in een interview had aangegeven niet blij te zijn met zijn reserverol bij de Romeinen en dat schoot Spalletti in het verkeerde keelgat. De coach liet Totti gisteren plaatsnemen op de tribune en dat werd hem door het publiek in Rome niet in dank afgenomen. De kans is vrij groot dat de coach voetbaltechnisch gezien gelijk heeft, maar sommige mensen zijn gewoon groter dan een club en verdienen meer respect. Hup Totti!

Copyright-ProShots-1106672

Copyright-ProShots-1106668

Copyright-ProShots-1106664

Copyright-ProShots-1106617

[foto’s via Pro Shots / Insidefoto]

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitStart de Normalisatie

  Start de normalisatie: uitsupporters ontvangen - zo kan het dus ook

  Derby Days

  De Derby del Sole: Hoe een innige vrienschap veranderde in een strijd op leven en dood

  In de actualiteit

  Mei 2017: Mooie dag Rotterdamse voetbal, Football Army Dynamo Dresden

  GroundhoppingIn de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Derby della capitale e gli ultras di Ostia Mare !