In de fotoreportages

Iedereen in de hekken

In de Hekken Shop

Vandaag was deze site een paar uur onbereikbaar als gevolg van een overschrijding van de datalimiet door de almaar groeiende bezoekersaantallen. Een mooi moment om eens een rondje te maken langs de velden om te kijken waar de gedachte van de site in praktijk wordt gebracht: In de Hekken!

We zouden er ook best de hele website mee kunnen vullen: Independiente. Bij de club uit Avellaneda, een wijk in voetbalstad Buenos Aires, weet men de hekken wel te vinden. Helemaal als je, zoals eerder deze maand, de Copa Sudamerica (het Zuid-Amerikaanse equivalent van de Europa League) na penalty’s weet te winnen.

Avellaneda in de hekken

Hetzelfde groepje, maar dan met de kolkende tribunes erbij

Ook de spelers vieren het feestje mee

Dezelfde taferelen bij het even buiten Buenos Aires gelegen Estudiantes de La Plata. Half december werd het elftal winterkampioen van Argentinië. Estudiantes won de Apertura (opening), het eerste deel van de competitie. In het nieuwe jaar begint men opnieuw, en wordt tot de zomer gestreden om de Clausura (sluiting).

In de hekken

In Cuenca, de derde stad van Ecuador, zijn ze er al vroeg bij op de tribunes van de plaatselijke Deportivo.

De mannen van Schickeria van Bayern München gingen vorige week voor de beker naar Stuttgart. Dat deden ze natuurlijk niet zonder in woord en gebaar de boodschap uit te dragen: Gegen den Modernen Fussball.

retro voetbalshirts
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
Derby DaysIn de actualiteit

Poznan Derby: burenruzie na 25 jaar terug

In de actualiteit

Dit zijn de 40 mooiste stadions ter wereld

In de actualiteit

Top 40 mooiste voetbalstadions ter wereld

DuitslandGroundhoppingIn de actualiteitIn de fotoreportages

In en rondom het Ruhrgebied: van het Leimbachstadion tot Zeche Zollverein