Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

Ian Holloway: held van beroep

Ian Holloway is trainer van het nietige en fantastische Blackpool en dat doet hij erg goed. De promovendus staat momenteel op de achtste plaats in de Premier League en wij denken dat het alles heeft te maken met de trainer. Over zijn oefenstof kunnen en willen we niet oordelen, maar Holloway is een verademing in een wereld van eenheidsworsten en meelopers (© De Snor). Als hij een vraag krijg voorgeschoteld dan zegt hij gewoon wat hij denkt en of hij daar Wayne Rooney of Sepp Blatter mee te grazen neemt interesseert hem helemaal niets.

Over Wayne Rooney:

Over de FIFA, Blatter en Platini:

Ian Holloway, held van beroep dus!

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Blackpool is eindelijk bevrijd van Owen Oyston

  In de actualiteit

  Uit protest naar de kleine buurjongen

  In de actualiteit

  Oyston’s cash cow

  In de actualiteit

  Eén grote chaos in Preston