Actueel

HULL CITY AFC!!!

Bi2k-OLIIAEOwG8.jpg large

De kogel is door de kerk, de supporters van Hull City AFC hebben de familie Allam een harde klap uitgedeeld. De geplande naamswijziging tot Hull City Tigers is vandaag officieel afgewezen en daarmee winnen de supporters hun strijd tot het behoud van de naam die al vele generaties 110 jaar met elkaar weet te verbinden.

Het besluitorgaan van de FA stemde met 63,5% tegen de naamswijziging nadat het ledencomité een maand geleden al adviseerde om het vooral maar niet te doen. Assem Allam diende volgens de BBC al formeel bezwaar aan tegen de beslissing van de FA, maar dat lijkt gezien het genomen besluit een moeilijk verhaal te worden.

De actievoerders van City Till We Die zijn blij met de overwinning en roepen de familie Allam op om de nederlaag te accepteren, maar laten ze meteen weten dat zij graag samen vooruit willen gaan met de club. Dit mag met recht een opmerkelijk volwassen reactie genoemd worden van mensen die eerder letterlijk te horen kregen dat ze dood konden vallen omdat ze het niet eens waren met het beleid.

(Dank Maarten)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %