In de actualiteit

HULL CITY AFC!!!

In de Hekken Shop

Bi2k-OLIIAEOwG8.jpg large

De kogel is door de kerk, de supporters van Hull City AFC hebben de familie Allam een harde klap uitgedeeld. De geplande naamswijziging tot Hull City Tigers is vandaag officieel afgewezen en daarmee winnen de supporters hun strijd tot het behoud van de naam die al vele generaties 110 jaar met elkaar weet te verbinden.

Het besluitorgaan van de FA stemde met 63,5% tegen de naamswijziging nadat het ledencomité een maand geleden al adviseerde om het vooral maar niet te doen. Assem Allam diende volgens de BBC al formeel bezwaar aan tegen de beslissing van de FA, maar dat lijkt gezien het genomen besluit een moeilijk verhaal te worden.

De actievoerders van City Till We Die zijn blij met de overwinning en roepen de familie Allam op om de nederlaag te accepteren, maar laten ze meteen weten dat zij graag samen vooruit willen gaan met de club. Dit mag met recht een opmerkelijk volwassen reactie genoemd worden van mensen die eerder letterlijk te horen kregen dat ze dood konden vallen omdat ze het niet eens waren met het beleid.

(Dank Maarten)

retro voetbalshirts
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Dikke vinger voor Assem Allam

  In de actualiteit

  Which part of no did you not understand?

  Against Modern Football

  No To Hull Tigers

  Against Modern Football

  De Egyptische Tijger