In de actualiteit

HSV NOT FOR SAL€

In de Hekken Shop

notforsale

Het gaat niet zo lekker bij HSV en daarom is de directie bezig om het tij te keren en uiteraard wordt daarbij vooral gekeken naar mogelijkheden om meer geld te genereren. Het plan is daarom om de club in verschillende onderdelen op te splitsen en beleggers de kans te geven om zich in te kopen in de club. Dat betekent dat de club haar ziel verkoopt omdat je doordat te doen geen baas meer bent in eigen huis. Om dit, zeker op de langere termijn rampzalige plan tegen te gaan zijn supportersverenigingen bij HSV begonnen met een ‘HSV NOT FOR SAL€‘ campagne. En dat doen ze niet alleen maar om tegen te zijn, maar vooral omdat ze op zoek zijn naar goede manieren om de club vooruit te helpen zonder dat dit ten koste gaat van de eigen identiteit. De initiatiefnemers proberen te leren van clubs waar supporters de baas zijn van hun eigen club en zoeken actieve samenwerking met organisaties als Supporters Direct.

Het initiatief wordt ook goed opgepakt door supporters van andere clubs en zelfs directe tegenstanders steken de initiatiefnemers een hart onder de riem door ondersteunende doeken te laten zien. Onderstaande foto’s zijn gemaakt bij de bekerwedstrijd tussen HSV en 1.FC Köln.

3qil
Thuisvak bij HSV – FC Köln

bbgf
Uitvak Köln bij HSV

Bezoek de website, like ze op Facebook en maak een doek voor in eigen stadion. Laat de wereld maar zien dat wij dat grote geld spuug- en spuugzat zijn!

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
Start de Normalisatie

Start de normalisatie: resultaten pyro test HSV

Start de Normalisatie

Start de normalisatie: Duitsland start proef met legale pyro

In de actualiteit

Degradant HSV bereikt Halve Bekerfinale

In de actualiteit

Mooiste sfeeracties: week 10