notforsale

Het gaat niet zo lekker bij HSV en daarom is de directie bezig om het tij te keren en uiteraard wordt daarbij vooral gekeken naar mogelijkheden om meer geld te genereren. Het plan is daarom om de club in verschillende onderdelen op te splitsen en beleggers de kans te geven om zich in te kopen in de club. Dat betekent dat de club haar ziel verkoopt omdat je doordat te doen geen baas meer bent in eigen huis. Om dit, zeker op de langere termijn rampzalige plan tegen te gaan zijn supportersverenigingen bij HSV begonnen met een ‘HSV NOT FOR SAL€‘ campagne. En dat doen ze niet alleen maar om tegen te zijn, maar vooral omdat ze op zoek zijn naar goede manieren om de club vooruit te helpen zonder dat dit ten koste gaat van de eigen identiteit. De initiatiefnemers proberen te leren van clubs waar supporters de baas zijn van hun eigen club en zoeken actieve samenwerking met organisaties als Supporters Direct.

Het initiatief wordt ook goed opgepakt door supporters van andere clubs en zelfs directe tegenstanders steken de initiatiefnemers een hart onder de riem door ondersteunende doeken te laten zien. Onderstaande foto’s zijn gemaakt bij de bekerwedstrijd tussen HSV en 1.FC Köln.

3qil
Thuisvak bij HSV – FC Köln

bbgf
Uitvak Köln bij HSV

Bezoek de website, like ze op Facebook en maak een doek voor in eigen stadion. Laat de wereld maar zien dat wij dat grote geld spuug- en spuugzat zijn!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.