Voetbal in Polen

Hooligans Unia Tarnów verstoren nieuwjaarstraditie

Als er in de lage landen weinig gebeurt dan krijgen we altijd hulp van onze Poolse vrienden. Die slagen er namelijk nog in om op oudjaarsdag nog te gaan rellen. Tijdens de traditionele oudejaarswedstrijd tussen spelers en oud-spelers van Tarnovia Tarnów kwamen hooligans van Unia Tarnów op bezoek om de thuisfans de stuipen op het lijf te jagen.

Supporters van Tarnovia verbranden items van rivalen

Terwijl het thuispubliek leuk bezig was met het ritueel verbranden van sjaals en outfits van Unia en andere rivaal Wisla Kraków kwam er ineens onverwacht bezoek het stadion binnen. Twintig in het zwart geklede hooligans kwamen gewapend met houten stokken binnen gerend en joegen de supporters van Tarnovia hun eigen tribunes af.

Hooligans van Unia Tarnow

Unia Tarnow supporters

https://twitter.com/rwilkowski1/status/1477563298971361281

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %