Actueel

Hey Ho Let’s Goal!

Op zaterdag 25 mei is het weer tijd voor het jaarlijkse en zeer voetbalcultureel verantwoorde ‘SoccerRocker’. Het concept is simpel en doeltreffend: voetbal, live muziek en een biertje bij een hopelijk lekker brandend zonnetje.

Jakhals Erik Dijkstra (DWDD) is de muzikale gids en zal de optredens aan elkaar praten. DJ deze dag is de veelzijdige Menno Pot. Om het voetbal in goede banen te leiden is Roelof (hi ha hondelul!) Luinge gestrikt, het live commentaar bij de wedstrijden wordt verzorgd door Sierd ‘Koekoek’ de Vos. Als toetje is de Champions League Finale uiteraard ook nog op groot scherm te bekijken.

Het evenement zal plaatsvinden op Sportpark Drieburg in Amsterdam. Meer informatie kunnen jullie uiteraard vinden op de website en Facebookpagina van SoccerRocker.

2_1_postersr2013_preview

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %