Total Football Festival

Aanstaande zaterdag, 31 oktober, wordt voor de derde keer het Total Football Festival gehouden. Dit jaar is de opzet gewijzigd ten opzichte van de vorige edities, want het festival duurt slechts één dag en zal dit keer worden gehouden in Utrecht.

Het thema van deze editie is Engeland, de bakermat van het hedendaagse voetbal, en het land waar de aloude volkssport steeds meer een yuppen-aangelegenheid begint te worden. Dit aspect zal -uiteraard- aan bod komen tijdens een debat onder leiding van de schrijver van het boek ‘Matchdays’ Paul Baaijens en VI hoofdredacteur Tom van Hulsen.

Maar er staan ook andere interessante onderdelen op het programma, prachtige films, documentaires en de vermaarde voetbalmonologen, waar een aantal bekende schrijvers en journalisten hun liefde voor onze gezamenlijke liefde betuigen. Je kunt tijdens het festival ook kijken naar een aantal live wedstrijden en meespelen in de All England Football Quiz.

En nou komt het, wij mogen een set van twee passe-partouts weggeven voor het Total Football Festival! Het enige dat je hiervoor moet doen is de volgende vraag beantwoorden: Wie was de eerste Nederlandse voetballer die in de FA Cup Final speelde? Mail je antwoord en wie weet ben je er zaterdag bij.

Je maakt meer kans als je het Total Football Festival volgt op Facebook en/of Twitter.

Gogme United
Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.