In de actualiteit

Het sprookje van FC Emmen

Het sprookje van FC Emmen duurt maar voort. Vorig seizoen eindigde de ploeg op een knappe zevende plaats en mocht het zich gaan opmaken voor het toetje: de Play-Offs. Niemand die serieus rekening hield met een eventuele promotie.

Maar die kwam er wel. Iedereen dacht dat FC Emmen het lelijke eendje van de Eredivisie ging worden. Kansloos eruit. Puntje of tien en weer terug naar de vrijdagavond. Niets is minder waar. Aan het begin van het seizoen lieten we al zien dat het prima vertoeven is bij FC Emmen (KLIK!). En nu, na 31 speelrondes, staan de Rood-Witten met vijf punten voor op nummer 16 Excelsior.

Hierdoor lijken de Drenthenaren zich te mogen verheugen op nog een jaar Eredivisie voetbal. En als we naar onderstaande beelden kijken, vinden we dat helemaal niet erg!

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Stefan van Leeuwen
Over de schrijver

Stefan is gek op Feyenoord en de Kuip, hij staat (!) op de Noordzijde en is zeer regelmatig aanwezig in de uitvakken. Bovendien is hij regelmatig aanwezig bij de amateurderby's in ons land en schrijft o.a. de serie ''Ode aan de Vrijdagavond''.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Brigata Fanatico komt met belangrijk statement

  In de actualiteit

  Derby van het Noorden: de enige echte

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: FC Emmen

  In de videotheek

  Camping De Meerdijk is ook volgend seizoen geopend!