In de actualiteit

Het shirt niet waard zijn

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Spelers die het shirt van je club niet waard zijn, het is een verhaal dat zo oud is als de weg naar Rome. Het verhaal gaat dat je je eigen spelers nooit af mag vallen, maar wat als zij niets anders doen dan je in de steek laten? Wat er vandaag in Genua gebeurde hebben we nog nooit eerder gezien. Thuisclub Genoa werd in eigen vernederd door Siena en dat was voor de Ultras het moment om een signaal af te geven. Ze dwongen de spelers hun shirt uit te trekken omdat zij de clubkleuren niet zouden verdienen. Gaat dit te ver of is het terecht? Oordeel zelf maar.

(Dank Barry)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 15

  Derby Days

  Genieten: Derby della Lanterna!

  In de fotoreportagesIn de videotheek

  Vette beelden van Derby della Lanterna

  Derby Days

  Genoa: Derby della Laterna