ActueelEredivisieInterviews

Het seizoen van: Willem II Tilburg

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken op afgelopen seizoen met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag aandacht voor Willem II. De foto’s komen vooral van onze vrienden van Tilburg Tifosi. Kijk en geniet van de beelden van dit speciale seizoen.

Het was een seizoen met ongelooflijke hoogtepunten, maar helaas ook met een nare nasmaak, voor de mannen uit Tilburg. Aan het begin van het seizoen verenigden verschillende supportersgeledingen zich om samen de onderlinge verbondenheid en sfeer te vergroten. En dat is zeker gelukt. Er werden diverse nieuwe songs bedacht, waaronder het lijflied van afgelopen seizoen “Niet de beste, wel de gekste”. Uitwedstrijden werden massaal bezocht, wat een verdiende vierde plek opleverde in het gemiddelde uitsupportersaantallen van AwayDays.

Ook op het veld lieten de Tricolores zich zien. Onder leiding van Adrie Koster speelde het goed voetbal, wat mooie wedstrijden opleverden. Met als hoogtepunt de legendarische halve finale overwinning tegen AZ (klikken!) en de Zuid-Europese toestanden in de binnenstad voorafgaand. De finale viel op het veld zwaar tegen, maar de mannen van Tilburg Tifosi lieten zich van hun beste kant zien met de indrukkende tifo actie. Willem II had het seizoen nog mooier kunnen afsluiten door het behalen van de play-offs, maar liep dit in de laatste weken mis. Maar volgend jaar zien we de Tricolores gewoon weer in de Eredivisie en al met al zal er met een warm hart worden teruggedacht aan dit seizoen.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %