Het seizoen vanIn de actualiteit

Het seizoen van: Helmond Sport

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag aandacht voor Helmond Sport, de nummer laatst van de Keuken Kampioen Divisie. De foto’s komen vooral van onze vrienden van de HelmondYouth. 

Op het veld zijn we heel snel uitgepraat over het afgelopen seizoen van Helmond Sport. Het was slecht. Heel slecht. Helmond Sport was de allerslechtste van alle profclubs in Nederland. Gelukkig waren de trouwe, fanatieke supporters wél in vorm. Die hebben er namelijk weer een geweldig mooi seizoen van gemaakt. Met 140 supporters gingen de Helmonders naar hun vrienden van Burnley. En voor Remembrance Day kwamen de Engelsen deze kant op, een wedstrijd waar wij natuurlijk bij aanwezig waren. De vriendschap met de supporters van Burnley gaat terug tot aan de Tweede Wereldoorlog. In dit artikel gaan we daar dieper op in.

 

Hoe slecht het ook op het veld gaat, daar buiten zorgen de mannen van NSVO en Helmond Youth wel dat er genoeg te genieten valt. Volgend seizoen hopen we voor de Helmonders dat het op het veld wat beter gaat!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  KNVB toont pijnlijk gebrek aan empathie

  Vriendschapsbanden

  Vriendschapsbanden: de rauwe identiteit van Helmond en Burnley

  In de actualiteit

  De media zijn Helmond Sport wel een excuus schuldig

  In de actualiteit

  Walking in a Winter Wonderland