Het seizoen vanIn de actualiteit

Het seizoen van: FC Emmen

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken op afgelopen seizoen met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag aandacht voor FC Emmen. De foto’s komen vooral van onze vrienden van Brigata Fanatico. Kijk en geniet van de beelden van dit sprookjesseizoen.

Het afgelopen seizoen was voor Emmen in één woord ongelooflijk. Het eerste jaar Eredivisie en zichzelf overtuigend gehandhaafd. Een heerlijk seizoen met awaydays naar amateurclub OFC, met het OV naar Excelsior en met de partybus naar PSV. Een emotionele minuut stilte, en hatelijke Amsterdamse reacties op hun keeper. Ongeslagen tegen de Noordelijke teams en het seizoen afgesloten met een pitch invasion. Het was genieten van FC Emmen dit seizoen en dat hebben wij dus ook zeker gedaan (klikken!).

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Pyroboete in Emmen? Geen enkel probleem!

  In de actualiteitStart de Normalisatie

  KNVB en FOX: Nog ongemakkelijker dan Ciara

  In de actualiteit

  Brigata Fanatico komt met belangrijk statement

  In de actualiteit

  Derby van het Noorden: de enige echte