Het seizoen vanIn de actualiteit

Het seizoen van: FC Eindhoven

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken met een aantal lekkere foto’s en video’s. De foto’s komen van onze vrienden van Eindhoven1909! In dit artikel hebben we het over FC Eindhoven. De club wordt soms het kleine broertje van PSV genoemd, maar kent wel een compleet eigen cultuur. 

Waar de grote broer een succesvolle periode achter de rug heeft, draait FC Eindhoven het zoveelste grijze jaar. Op een veertiende plek geëindigd, niet eens de kans op een periode titel gehad. De hoogtepunten op sportief gebied zijn ook op één hand te tellen. De Blauw-Witten wonnen in November van aartsrivaal Helmond Sport. Aan het einde van het seizoen werd er op bezoek bij de rivaal, verloren. Beide wedstrijden eindigden in 2-1. Uitschieter was de 8-1(!) overwinning tegen FC Dordrecht, wat een net zo grijs seizoen draaide in de krochten van het Nederlandse profvoetbal.

Al met al dus een teleurstellend seizoen, maar waar de kleine hoogtepunten dan toch goed gevierd moeten worden. Genieten van de mooie (party)bus reisjes. En de bezoekjes van en aan Tranmere Rovers.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Vriendschapsbanden

  FC Eindhoven en Tranmere Rovers, vriendschap in identiteit

  In de Toto divisie

  Ode aan de vrijdagavond: De cult bij FC Eindhoven

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 42)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 49)