Het seizoen vanIn de actualiteit

Het seizoen van: De Graafschap

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken op afgelopen seizoen met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag is de beurt aan De Graafschap, die helaas weer terugkeren naar de Eerste Divisie. Alle foto’s zijn afkomstig van de Brigata Tifosi!

Ze zeggen altijd dat beelden meer zeggen dan woorden. En in dit geval is dat ook echt zo. We kunnen hier best een heel verhaal vertellen over het seizoen van De Graafschap en hoe er gevoetbald is, maar dat zou niet half zo mooi zijn als de foto’s die elke week gemaakt worden door de Brigata Tifosi. Woorden komen niet in de buurt van de schoonheid van sommige sfeeracties die zij dit seizoen hebben laten zien. En over het sportieve hoeft maar één ding gezegd te worden: het is gewoon kut dat De Graafschap gedegradeerd is, want deze supporters verdienen de Eredivisie. En ook spelen ze volgend jaar weer Eerste Divisie, de Brigata Tifosi is Nederlandse top. Wat zij dit jaar hebben gepresteerd is simpelweg uniek in Nederland. Kijk en geniet daarom van bijna 50 geweldige plaatjes van dit Doetinchemse seizoen.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Brigata Tifosi: "Sta op tegen de KNVB"

  Ultras/fanatieke supporters

  Brigata Tifosi vs. KNVB: ronde twee!

  In de videotheek

  Keihard genieten van de play-offs

  In de actualiteit

  De kelder van de Eredivisie doet er blijkbaar niet toe