Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Het seizoen vanIn de actualiteit

Het seizoen van: Almere City FC

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag aandacht voor Almere City, de club die vorig seizoen nét niet promoveerde. De foto’s ontvingen we allemaal van Ultras Almere. 

Almere City kende een wisselvallig seizoen De club, vaak onterecht gezien als het lelijke eentje van het Nederlandse voetbal, eindigde als zevende. Zodoende mocht het dus meedoen aan de Play-Offs voor een ticket naar de Eredivisie. Het werd daarin uitgeschakeld door Cambuur Leeuwarden. Zo was het seizoen zeker niet zo denderend als vorig jaar. Wél hebben de supporters van Ally een legendarische awayday achter de rug.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Toto divisie

  Ode aan de play-offs: machtige pyro en een prachtig spandoek

  In de Toto divisie

  Een ode aan de play-offs: Met het mes op de keel!

  In de actualiteit

  Almere fans in vorm

  In de actualiteit

  Trip naar Almere City